Got my diggi!

Japp, nu har jag fått den. Min första digitalkamera! ;o)
Jag hade ju fått besked från Hegethorns att det skulle ta ca 2-3 dagar innan jag fick kameran. Det tog 1 dag. Så jag rekomenderar dem varmt.

I fredags var vi alltså och hämtade ut den och då var jag, min mor, bror och Älskling på väg till Eksjö för att gå på bio. Liftaren Guide till Galaxen gick där och vi har alla gått och väntat på att få se den. Skulle vi vänta tills den kom till Tranås, skulle vi väl få vänta i evighet (säger jag och så kommer den säkert om ett par veckor…).
Filmen var bra, man skrattade flera ggr. Men om man läst boken (böckerna) så förväntar man sig mer, mycket mer. Dessutom var det mycket som inte stämde. Men men, det är ju Disney som gjort den så de ”måste” väl ändra en del.

I morgon är det jobb igen. Känns lustigt att jobba efter att ha varit hemma i en vecka.
När vet man egentligen när man ska stanna hemma för ens egen skulle och för ”de äldres” skull?
Nu har jag väl varit hemma för min egen skull. Pga hostan har jag inte kunnat sova om nätterna, så fort jag gjort något så har jag blivit matt och trött och jag har haft huvudvärk med jämna mellanrum.

Men om man är förkyld och tycker att man ändå kan gå till jobbet, man behöver pengarna och man skulle ändå ha tråkigt hemma. Ska man verkligen gå? Om man råkar smitta någon av de boende kan ju de bli mycket värre än vad man själv var.
Ja, jag vet inte.

Denna natt som varit, var sista natten hemma innan Peter och jag flyttar. Nu sover jag ju hos honom tills lördag (ev fredag) då vi flyttar.
Men det ska bli intressant den här veckan. Peter har packat 2 kartonger (som han nog får packa om efterson de är alldeles för tunga…) och inget mer (iaf just nu). Så han ska packa hela lägenheten på ca 4 dagar och sedan ska vi städa den. Dessutom är det hans tur att diska… ;o)

Nej, nu ska jag slänga ihop mina grejer och åka till Älsklingen. Måste ju se till att han äter mer än de miniskorpor som han livnärt sig på sen i går (har jag inte rätt Peter?).

Diggidigg

Någon gång nästa vecka (om jag har tur) kommer jag att vara ägare till en digitalkamera. Det kommer inte att vara världens bästa kamera precis, men fullt tillräcklig för tillfället.
Visserligen älskar jag min Canon (analog systemkamera), för alla möjligheter man har med den. Men med en digitalkamera slipper jag att direkt tänka på kostnaden för alla dessa kort jag tar. Dessutom kan jag se bilderna direkt och de bilder jag vill ha som papperskopia skickar jag bara i väg och får hem dem för bar
a 1.19kr/bild. =o)
Räkna med att jag kommer att lägga u
pp en massa bilder här nära jag har fått kameran!

Bara 8 dagar kvar nu.
Helt otroligt hur tiden kan gå så sakta fast den går så fort…
I dag får de som bor i vår nya lägenhet tillgång till sin nya lägenhet. Jag skulle tro att de vill ha helgen på sig att flytta och städa, kanske någon dag extra ändå. Sedan ska Tranås Bostäder besiktiga lägenheten och efter det får vi nycklarna. Vi borde få tillgång till lägenheten lite tidigare.

Det ska även bli skönt med en bredare säng. Inte för att jag har något emot att vara nära älsklingen, men i bland blir det lite väl varmt. Eller som jag märkt de senaste nätterna: Nu när jag hostar mycket (pga förkylning och så) har jag svårt att sova vilket medför att jag vänder och vrider på mig, går på toaletten, går för att dricka vatten osv. Varje gång är jag rädd att jag ska väcka Peter så att han inte får sova ordentligt. Med en bredare säng behöver jag inte vara lika orolig.

Nåväl, ska nog ta mig ett äpple nu.

15:34
De ringde om min kamera för en stund sedan. Den ska komma på måndag eller tisdag och eftersom jag får pengar på tisdag så kommer jag då att ha en digitalkamera! ;o)

Bara 2 veckor kvar!!!

Japp, om två veckor (kanske någon/några dagar tidigare) flyttar Peter och jag äntligen in i vår lägenhet.
Då blir det mye stök och stim kan jag lova. Det ska packas, städas, flyttas, packas upp, placeras osv. Sedan när vi fått någorlunda ordning på allt ska jag sy gardiner och kuddfodral och dessutom hinna baka för bara några dagar efter vi har flyttat in fyller jag. Sedan kommer tre små(?) katter som flyttar in hos oss.
Synd att man ska hinna med och jobba också. Tänk vad mycket tid man skulle ha om man inte hade ett jobb. Men å andra sidan skulle jag inte kunna flytta om jag inte hade ett jobb så det går på jämt ut.

I dag har jag mått skit hela dagen. Varit kallsvettig, hostat, yr, matt mm. Så efter lunch gick jag inte tillbaka till jobbet. Jag la mig på sängen och sov i ca en och en halv timme. Efter det kändes det faktiskt lite bättre.
Och gulliga Peter: Under den tid vi båda var hemma på lunchen låg han jämte mig på sängen och höll om mig. Det var väldigt mysigt och var verkligen något jag behövde just då. Dessutom erbjud han sig att göra i ordning te till mig och hämta huvudvärkstabletter innan han gick tillbaka till jobbet. =o)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer för denna gång.