Lite om hår

Japp, då är man tillbaka till sitt gamla jag i håret igen. Kort och väldigt rött. =o)
I torsdags, på lunchen, gick jag och klippte mig. Jag hade med mig en bild på hur jag ville att håret skulle bli. Jag visste att jag inte kunde få håret precis som på bilden, men jag hade ju förväntat mig att det iaf skulle finnas en likhet… Ja, ja, inte så farligt. Visst kan håret emellanåt verkligen se ut som en tant-frisyr, men ”puffar” jag bara till det bra så tycker jag faktiskt att det ser ganska bra ut.
Lite synd är det att pojken inte blev så förtjust i det. Han gillade det bättre när det var långt. Men, det är ju inte han som ska ha håret. =o)

Sedan har jag färgat håret också. Valde en mörk röd med aningen ljusare slingor i. Blev inte dumt alls, enligt min mening.

På tal om hår… Jag tänkte skriva upp en överenskommelse som Peter och jag har gjort.
Jag har ibland skämtat om att jag vill raka av mig allt hår. Peter blir lika förfärad varje gång men säger att han inte kan hindra mig, men snälla…
För min del så handlar det om rökning. Peter längtar ibland efter att ta ett bloss, men det skulle jag verkligen inte gilla eftersom jag har lite svårt med röken. Men samma här, skulle han bestämma sig för att börja röka igen så kan ju inte jag hindra honom.
Så så här lyder överenskommelsen: Börjar Peter att röka så rakar jag av mig håret. Skulle jag raka av mig håret så börjar Peter att röka igen.

Jaha, fyra dagar kvar tills Peter och jag åker till öland för att besöka ”svärföräldrarna”. =o) Det ska bli väldigt roliga. Har dessutom aldrig varit på Öland.

Nänä, ska snart ta och åka till pojken nu (sitter hemma hos mor min). Har ju inte träffat honom sedan i fredags! Förfärligt! ;o)

Förresten, här följer några bilder jag vill dela med mig. De är inte bra, men det ser ni nog.


Zoomer o Lillan myser Posted by Picasa


Lillan Posted by Picasa


Sussie Posted by Picasa


Zoomer o Jeppe Posted by Picasa


Zoomer Posted by Picasa