Lite bilder

Egentligen har jag inget att skriva i dag. Vi skulle upp till stugan för att greja lite men eftersom det har regnat i natt är det för blött för det.

Nej, i stället vill jag bara dela med mig av dessa bilder på mina underbara katter, Zoomer och Sussie, när de var ca 7-8 veckor.


Zoomer och Sussie Posted by Hello


Sussie Posted by Hello


Zoomer x2 Posted by Hello


Zoomer och Sussie Posted by Hello


Sussie Posted by Hello

Dessa bilder får mig även att tänka på hur bra man egentligen hade det i skolan. Man fick i stort sätt hur mycket fotoutrustning som helst gratis, som fotopapper, vätskor, s/v film osv. Mycket, mycket trevligt! =o)

Stolt matte

Varje gång jag sover över några nätter hos pojkvännen blir Zoomer deppig. Sedan när jag kommer hem blir han antingen sur på mig eller jätteglad. Men den här gången när jag åkte fick han följa med.
I början tyckte han INTE om det. Gick omkring lite i Peters lägenhet och sniffade, sedan la han sig under soffan och stannade där ett bra tag.
Men när han hade varit där någon dag eller två började det att bli bättre. Han kom och strök sig mot benen och ville bli upplyft och klappad (katten alltså).
Sedan köpte jag en leksak till honom som såg ut ungefär så här:

Kattleksak Posted by Hello

Den tyckte han var jätterolig. Så sött när han boxades med musen och ibland kunde han ta tag i den med tänderna och släpa upp den i sängen. Min gulle-Zoomer det! =o)

Är faktiskt ganska stolt över Zoomer. Visst var det lite sisådär i början. Men överlag så var han väldigt duktig. Sa man åt honom att gå ner från bordet så gjorde han det. Han förstörde ingenting och var bara så söt hela tiden.
På vägen hem skrek han i bilen, men han dreglade, bajsade eller kissade inte (som han gjort tidigare) utan var ganska lugn faktiskt och han gick hela vägen från bilen och till trappuppgången helt själv. Dessutom sprang han inte och gömde sig såfort vi kom innanför dörren som jag trodde utan pussades lite med Sussie och sedan var allt som vanligt igen.
Jag är en riktigt stolt matte!

Zoomer Posted by Hello

Nej, nu ska jag gå och lägga mig… Har så himla ont i magen… =o(

Ingen mässa

Jaha, då har jag bestämt mig för att inte åka på Foto- och videomässan i morgon.
Tja, egentligen har jag inte bestämt mig för att inte åka. Jag har bara inte bestämt mig och därför kan jag inte åka. Har förresten inte pengar till det ändå så…
Men nästa år (som jag säger varje år) så SKA jag åka!

Har äntligen fått ändan ur vagnen och skickat in en intresseanmälan för att ge blod. Sen jag fyllde 18 har jag tänkt att göra det. Men det har bara inte blivit av. Men nu så.

Nej, nu känner jag att jag ska ta och sussa kudden.

Lite väder och mina katter!

Bläää… Vilket väder det ska vara då. Kallt, dimmigt och regnigt.
Så länge man är inne får det gärna vara så. Men jag ska ut senare i dag och då är det inte vidare trevligt. Särskilt inte om man ska cykla, dimman och regnet går enda in till underkläderna. Burr!

Nåväl, är det kallt får man väl kura ihop sig med någon av de här:


Bus och Jeppe Posted by Hello


Sussie Posted by Hello


Bus, Lillan, Jeppe och Topsy Posted by Hello


Zoomer Posted by Hello

Eller med sin pojkvän… ;o)

Bus

Vem behöver egentligen en väckarklocka när man har katter? Halv 6 vaknade jag av att Bus satt och slog (med klorna) på mina tår som stack fram under täcket. Som tur va så kunde jag somna om igen. Inte fasen ville jag går upp SÅ tidigt, där går nog gränsen.

Men på tal om Bus…
I går när jag satt i soffan skulle Bus promenera förbi mig på ryggstödet, som han brukar. Men den här gången fick han syn på något han inte gillade, något som fick honom att rygga tillbaka och slå i luften med framtassarna. Det var en hästsvans. Inte en svans på en häst nu utan hår som var uppsatt. Han vägrade att gå i närheten av den. Och råkade jag röra på huvudet ryggade han tillbaka ännu mer. Eftersom jag inte ville att han skulle börja slå på ”svansen” och ev fastna så försökte jag ta ner honom från ryggstödet. Men då började han sparka med bakbenen och fastnade med en av sina klor i kinden på mig. Aj.
Sedan var han snabbt upp på ryggstödet igen. Han kunde ju inte släppa ”svansen” med blicken, den kunde ju attackera! =O
Då fanns det bara en sak att göra. Ta av snodden så att ”svansen” försvann.
Vilken blick Bus gav mig då!
Efter det var han inte längre rädd men fortfarande väldigt nyfiken. Tror han låg i någon halvtimma efteråt och bara luktade och bet i mitt hår (från ryggstödet).
Så… Mitt hår är inte slitet och rufsigt pga att jag plattar det så ofta utan för att jag har katter som ligger och biter på det. Så det så.